joi, 25 octombrie 2007

Ce doriti de la europarlamentarii romani ?

Eu, de exemplu, imi doresc sa nu faca numai turism pe la Bruxelles. Ori, daca il fac, cel putin sa incerce prin comportamentul si relatiile pe care si le creeaza sa schimbe modul in care suntem priviti si tratati de europeni. Voi ce ziceti ?

27 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa reprezinte cu adevarat interesele Romaniei, iar daca nu sunt in stare sa lase pe cei competenti s-o faca. Sincer, ma indoiesc de capabilitatile lor in acest sens. Ramane de vazut. Cam toti uita ca reprezinta Romania si ca sunt alesii nostri, ai poporului si ca noi suntem cei multi ale caror interese ar trebui sa reprezinte. Sunt cativa buni, dar ceilalti? Uita ca fiecare zi traita bine sau prost devine fila in cartea de istorie ce-o vor scrie urmasii nostri. Pacat! Eu, una sunt dezamagita.

ovidiu spunea...

SA STEA ACASA, pentru ca acolo nu pot sa faca altceva decat stiu sa faca aici!
Pe cine sa trimitem acolo? I-am votat pe toti, pe rand, si toti, si pe rand au dovedit ca sunt la fel de corupti si dezinteresati de tara.
Eu nu mai votez deloc

Anonim spunea...

Daca-s parlamentari, trebuie sa-i reprezinte pe cei ce i-au trimis acolo. Sa apere interesele romanilor in Parlamentul European! Sa nu ia de bun tot ce le vara pe gat comisarii europeni si sa se lupte pentru drepturile Romaniei.

Anonim spunea...

Bravo - asa e - sa nu fie momai sa inghita tot ce vor Bruxellul

Anonim spunea...

Sa dispara!!!! Mai bine ne conduc nemtii! Sunt curios daca apare asa ceva ..

Anonim spunea...

1. Sa aiba coloana vertebrala.
2. Sa nu uite tara si oamenii ei care i-a trimis in Sfatul Europei.
3. Sa fie romani, iar cu cit vor fi mai romini cu atit vor fi mai europeni (daca mintea lor ar putea intelege asta...).
Vasile

Anonim spunea...

Sa mearga in Parlamentul European cei care au constiinta nationala; Parlamentul European reprezinta o multitudine de culturi si traditii care trebuiesc respectate.
Imi doresc de la ei sa nu uite de unde au plecat, si unde trebuie sa se intoarca.
Sa prezinte cu demnitate natia Romana; si sa faca tot ce le sta in putinta sa intaresca legaturi diplomatice intre state, legaturi care sa stea la baza unor parteneriate economice, care la randul lor sa duca la bunastarea poporului Roman si la conservarea entitatii nostre nationale.
Sa ne apere interesele, oriunde in lume s-ar afle conationalii nostrii, oriunde muncesc pentru a-si ridica nivelul de trai.
Sa ne ajute D-nezeu.

Anonim spunea...

sa isi faca treaba acolo... Sa nu uitam ca la Bruxelles vor face parte din comisii, exact ca in al nostru autohton (parlament). Cine sa ajunga acolo? Le cunoastem competentele individuale? Daca le au, nu vor fi acestea lasate deoparte sau neglijate in functie de interesele si "ecuatiile" de partid? Stiti ca actualii alesi in parlamentul Romaniei sunt vinovati alaturi de guvernanti de incapacitatea de absorbtie de fonduri? Stiti de ce? Stiti daca mai putem face ceva? Au invatat ceva din precedentul Ungaria sau Slovacia? Intrebari retorice fratilor... Am un sentiment sumbru fata de ceea ce va urma. Sper din tot sufletul sa avem puterea sa schimbam ceva, dar prin noncombat si atitudine de "bun cetatean" care nu critica si nu dezvaluie ca sa nu strice imaginea (care fie vorba intre noi, nu mai are ce sa piarda), nu vom reusi sa ne lepadam de dinastia multipartita de autocrati care ne conduce. Asadar, votati cum va conduce bunul simt, constiinta si dorinta de a vedea si altceva decat misculatii la nivel nepermis de inalt. Eu unul, nu stiu cu cine sa votez...

Anonim spunea...

sa lase caltabosul acasa

Anonim spunea...

sa dispara cu taxa auto cu tot

Anonim spunea...

Sa faca ceva si pentru tara asta, nu doar pentru ei. Sa nu votam din nou ca la alte alegeri, ca sa-si umple ei buzunarele. De cele mai multe ori cei alesi uita cine i-a ales si de ce i-a ales. Toate taxele inventate lovesc poporul Roman, nu-l ajuta si nu-l ridica. Si cred ca de prea mult timp noi, platim pentru managementul defectuos si pentru tunurile pe care le dau altii.

Anonim spunea...

Avem nevoie de oameni cu coloana vertebrala...nu de papagali! Oamenii politici din Romania sunt, din pacate, puii care au iesit din fostii comunisti. Si va intreb, daca nu exista interes pentru binele tarii din partea lor, ce sa faca dansii la Bruxelles, pe cine sa reprezinte? e doar o cursa de imagine pentru parlamentari, la care nu vreau sa iau parte. Incep insa sa realizez ca cel mai bine este sa accept faptul ca suntem un popor ...bland ca oaia si ca situatia Romaniei nu are cum sa se imbunatateasca vreodata. Imi fac sange rau degeaba. Cei care au puterea sa aduca o schimbare nu reusesc, deoarece e mai simplu sa intre in hora si sa traga si ei cate ceva. Romania, nimic mai surprinzatoare! ...si turismul e varza

Anonim spunea...

sa se duca dracu toti.Toti sunt niste mincinosi si niste hotzi!!!Sa-i voteze dracu!!!

Anonim spunea...

eu nu am votat si nu o sa votez pe nimeni....traim int-o tara de nimic cu "oameni politici" de nimic!!!!!!!!!

Anonim spunea...

voi vota sigur cu un partid de dreapta, mai ma gindesc. Dar ce vreau de la adevarati parlamentari 1. sa renunte de buna voe la toate privilegiile care le au;sa renunte la imunitate,sa renunte la masinile statului,dacacisi permit sa mearga cu ale lor, si sa mai mearga si cu tranvaiul[ cu ratb]pt ca ei sunt rupti de realitate,trebue sa fiti printre noi.

Anonim spunea...

Asa e mestere - sa vina printre noi si sa mearga cu RATB-ul la Bruxeles :))

Anonim spunea...

Cea mai importanta dorinta pe care orice roman adevarat ar trebui sa si-o doreasca consider ca ar trebuie sa fie urmatoarea:
Alesul poporului roman sa fie responsabil pentru actiunile si deciziile pe care le va lua.
In alta ordine de idei sa promoveze imaginea ROMANIEI, cultura, traditiile si valorile noastre romanesti.
Cu deosebita consideratie Florin Salistean

Anonim spunea...

sa nu uite niciodata de unde au plecat.

Anonim spunea...

- sa doarma in continuare ca se pricep cel mai bine din europa -sa isi pazeasca bine ceilalti europarlamentari; portmoneul,conturile din banci,ceasurile de la mana. asta in caz ca le mai trebuie. -sa nu ne faca de rusine prin sforaituri, injuraturi si batai intre ei. sau sa ne faca ca tot aia ii . oricum europa ne crede in stare si macar ne distram si noi. -cand vin in tara inapoi sa ne pupe in cur ca noi i-am pupat destul. si ne-am cam saturat. -daca pot sa ramana acolo si sa nu mai vina inapoi in tara le promit ca 30 zile stau rupt de beat de bucurie. in rest sa ma pupati. hoooo ba nu pe obraz. mai jos de curea.

Anonim spunea...

karo4e tak!!!!
in primul rand putetsi sa statsi linishtitsi---AKOLO SHI FARA VOI SE DESKURKA DE MINUNE!!!!
shi blea,,,,cini naiba o pridumait atatea institutsii,organe shi organizatsii EUROPENE???
eu la universitate de-am m-am zaebit di invatsat tat bredu ista!!!mai ducetsiva voi in ****!!!indiu4i

Anonim spunea...

Avand in vedere toate antecedentele clasei politice din tara si considerand modul in care este facuta campania electorala actuala (afise pe care le trag pe strada copii pe biciclete, muzici care canta pe la tarabe si masini care striga in portavoci tot felul de ziceri (o similitudine frapanta de altfel cu anuntarea spectacolelor de circ)).... cred ca prefer sa ii las pe ei sa se voteze. Nu stiu daca merita efortul de a iesi din casa si a pune o stampila. Si poate ca asta am sa si fac: am sa ma uit ca la un spectacol de circ. Ieftin si neconvingator.

Anonim spunea...

In primul rand sa nu ne faca de ras. Si dupa aia daca ii lasa inima sa mai dea catre ceva bun si pentru tara asta in timp ce-si indoapa orgoliile. Si atata si as fi multumita pentru un moment....Nu de alta...dar uitandu-ma pe liste...vad oameni tot unul si unul.

Adriana M. Cornea spunea...

să facă mai multe pentru învăţamântul superior românesc în contextul universităţilor europene, poate să atragă nişte fonduri în acest sens

Anonim spunea...

Sa nu ne faca de rusine, asa cum de altfel o fac in parlamentul nostru.
Sa nu iute ca au o datorie fata de tara aceasta, daca nu fata de alegatori.

Anonim spunea...

sa-mi cedeze careva locul si fac eu ordine

Dan Nita spunea...

:)

Anonim spunea...

sa va fie rusine oameni de nimic ce sinteti