marți, 13 noiembrie 2007

Prostii si visuri

Ma uitam sa postez ceva, dar in plictiseala asta de "campanie electorala" nu prea gaseam. Apropo - dupa cum zicea ieri un jurnalist - seamana cu campaniile de inceput de dupa `89 - la fel de prosteste facuta.

Si cum ziceam - ce sa scriu, ce sa scriu. Ia sa ma plimb pe bloage. Ajung pe blogul lui Dan Andronic - http://danandronic.blogspot.com - unul din oamenii din spatele campaniei PNL. Vad aici ca se mandreste cu opera sloganului "Eu promovez Romania. Tu ?" !!! Is uimit-o razator - cred ca este unul dintre cele mai proaste slogane de campanie cel in care iei la intrebari alegatorul asa imperativ. mai ales ca in prima parte a mesajului te dai mare ca tu esti pentru Romania da nu sti daca alegatorul este !! In principiu reactia normala este sa te simti jignit si sa ii spui cateva de UE afisului :))) Haios ca daca o sa scoata un scor bunicel - posibil datorita luptei Tariceanu/Basescu - mama ce o sa iasa mandrii ca au avut strategie geniala.

In sfarsit, azi cand indexam articolele pentru revista presei am dat peste una si mai halima: Geoana declara in cadru informal ca scopul sau este sa ajunga seful Comisiei Europene, bineinteles dupa ce este mai intai prim ministru al Romaniei :)))))))))))))) No coment

Niciun comentariu: