vineri, 9 noiembrie 2007

Sondaje, sondaje, sondaje, dragele mele sondaje

Ma uit cu totul surprins la un sondaj de opinie citat azi in ziare, conform caruia peste 50% dintre romani se vor prezenta la vot pe 25 noiembrie. Si eu care credeam ca daca se prezinta 30% mare minune !

De fapt stai ca nu mai ma uit surprins. Ma uit cu invidie ! Adicatelea astia au mai buna imaginatie ca mine ? Ia stai asa ca pot publica si eu pe blog un astfel de sondaj !

No ia tineti-va bine si ascultati-ma cum le zic:

"Conform unui sondaj realizat la comanda alegerileeuropene.blogspot.com :), intre orele 4 si 55 dimineata si 6 juma:

- la alegerile pentru Parlamentul European se vor prezenta 577% dintre alegatori

- PD va castiga alegerile cu 141% din voturi, urmat de PLD, PSD si PNL toate cate 10%, pragul electoral urmand a fi trecut si de PRM si UDMR iar PNGCD fiind aproape de el

- dintre personalitatile in care poporul are incredere, pe primul loc se situeaza Traian Basescu cu 80% din optiuni, urmat la mare distanta de Dan Nita cu 57% si Gigi Becali cu 45%

- dintre mijloacele de informare cele mai uzitate de romani in aceasta perioada se situeaza pe primul loc www.europeana.ro (46%) urmat de TVR1 (35,4%) si ProTv (31,64%)

- intrebati fiind in legatura cu o posibila noua candidatura a lui Videanu pentru primaria capitalei, 20% dintre respondenti s-au opus acesteia, 54% s-au declarat entuziasmati de posibilitatea de a-l realege iar restul de 26% ori au izbucnit spontan in lacrimi ori au trecut la agresiuni fizice sau verbale la adresa operatorilor de interviu".

2 comentarii:

Anonim spunea...

Păi dacă-ţi aduci aminte la sondajul de dinaintea referendumului ieşise că se vor prezenta vreo 72% şi au venit o ţâră peste 50%.
Aşa că dacă acu sondajele zic 50% cred că nu fuseşi departe cu 30% al tău

Dan Nita spunea...

Care peste 50%? Daca ne referim la ala cu suspendarea a fost sub 45%